Ons Bedrijf

 

Ons bedrijf is van oorsprong agrarisch gericht. In 1967 is gestart met het verrichten van Loonwerk voor de agrariers in de directe omgeving. Door de tijd heen is het Loonwerk meegegroeid met de eisen en wensen van de agrarische klanten. Ten behoeve van de agrarische klanten is ook de mesthandel ontstaan, die doorontwikkeld is tot de transporttak zoals die er hedentendage is.

De Grond- Weg- en Waterbouw is door de tijd heen een van onze pijlers geworden. Voor deze werkzaamheden beheersen wij diverse vakgebieden; voornamelijk grondverzet, maar ook inrichtingswerken zoals het plaatsen van waterbouwkundige werken en aanplanten van natuurterreinen.

Voor alle vakgebieden zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten. Zo zijn wij in het bezit van het VCA ** 2017/6.0 certificaat, het ISO 9001:2015 certificaat en het CO2 prestatieladder niveau 3 certificaat.

In ons bedrijf werken op dit moment 35 vakbekwame en gemotiveerde medewerkers mee om de werkzaamheden tot volle tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel (0412) 481 439